Connect with us

Jajce Online

Ahmedhodžić: Bendtner će me se sjećati nakon borbe, ući ću mu u glavu

Avatar

Published

on

Anel Ahmedhodžić, mladi stoper porijeklom iz Bosne i Hercegovine, poručio je da će se pobrinuti za Nicklasa Bendtnera u narednom kolu kada će njegov Hobro dočekati Kopenhagen.

Anel Ahmedhodžić, mladi stoper porijeklom iz Bosne i Hercegovine, poručio je da će se pobrinuti za Nicklasa Bendtnera u narednom kolu kada će njegov Hobro dočekati Kopenhagen.

Bendtner je nedavno potpisao za Kopenhagen, što je izazvalo veliku pažnju u Danskoj, a očekuje se da upiše debi protiv Hobra za koji nastupa Ahmedhodžić, kao i bivši fudbaler Željezničara, Kerim Memija.

Ahmedhodžić je igrao za mlađe kategorije Nottingham Foresta, a trenirao je i sa prvim timom kada je njegov član bio Bendtner.

“Zanimljivo je, jer sam igrao s njim prije nekoliko godina. Bilo bi dobro igrati protiv njega i vidjeti koliko je dobar. Bit će to dobra utakmica”, rekao je Ahmedhodžić, dodavši:

“Bilo je to veliko iskustvo za mene, jer sam bio mlad. Imao sam 17 godina kada je on došao. Bilo je lijepo i dobro imati tako veliko ime u klubu, ali nakon jednog treninga se navikneš”.

Mladi fudbaler je upitan da li će ga se kontroverzni napadač sjetiti.

“Ne znam. Možda. Prošlo je dugo vremena”, rekao je 20-godišnji stoper, nakon čega mu je postavljeno pitanje da li će dati treneru savjete u vezi Bendtnera.

“Ja ću se pobrinuti za njega. Sjećat će me se onda nakon borbe. Kako ću se nositi s njim? Ući ću mu u glavu. Na koji način? To će ostati tajna”, istakao je Ahmedhodžić.

Ahmedhodžić je prošao sve mlađe selekcije švedske reprezentacije, a u Hobru je na posudbi iz Malmoa. U kojem je i počeo karijeru, a u periodu od 2016. do 2016. godine nosio je dres Nottingham Foresta.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Ahmedhodžić: Bendtner će me se sjećati nakon borbe, ući ću mu u glavu pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement