Connect with us

BiH

Ajla Zekan koja je izbola taksistu u Americi je iz BiH: Navodno poveza…

Avatar

Published

on

Ajla Zekan koja je izbola taksistu u Americi je iz BiH: Navodno povezana s lokalnom bandom

Ajla Zekan koja je izbola taksistu u Americi je iz BiH: Navodno povezana s lokalnom bandom

Ajla Zekan hapšena više puta

FOTO: AVAZ

Djevojka koja je izbola taksistu u Sent Luisu je iz Bosne i Hercegovine, saznaje “Avaz”. Kako ističe naš sagovornik, Ajla Zekan (21) je odavno poznata po kriminalu u tom američkom gradu.

– Ona je imala problema sa zakonom zbog krađe u bolnici. Njeni “prijatelji” koji su bili na parkingu tokom tog incidenta su čekali u automobilu. Nismo imali dokaza da su učestvovali u krađi, tako da smo ih morali pustiti, ali je Ajla uhvaćena na djelu. Njeni tzv. prijatelji su poznati policiji zbog istraga vezanih za ilegalne droge i druge niže kriminalne radnje. Šta god da je Ajla dobila od suda za krađu, očigledno nije bilo dovoljno – rekao je za “Avaz” čovjek koji je jedne prilike uhvatio Ajlu u krađi (identitet poznat redakciji). 

Ajla Zekan

Ajla ZekanFOTO: AVAZ

On je naveo kako je Ajla Zekan dobro poznata po kriminalu u Sent Luisu zbog kojih se bh. zajednica u tom gradu suočava s problemima.

– Njena raja su poznati kriminalci, kako stara, narodna kaže: “S kim si, takav si.” Raja, na dajte djeci da se druže s lokalnim hužerima. Lokalni hužeri su nam djecu i naveli na heroin i zlodjela – navedeno je u jednom od komentara na Facebooku nakon objave da je Ajla Zekan uhapšena.

(Srednjabosna.com)

Objava Ajla Zekan koja je izbola taksistu u Americi je iz BiH: Navodno povezana s lokalnom bandom pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement