8.4 C
Jajce
Nedjelja, 4 prosinca, 2022
BiH

Amira Medunjanin potvrdila učešće na Exitu

Poznata interpretatorka sevdalinki Amira Medunjanin potvrdila je učešće na predstojećm jubilarnom 20. muzičkom festivalu Exit, koji će od 8. do 11. jula biti održan na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi, saopštili su danas organizatori.

Osim Medunjaninove, učešće na jubilarnom Exitu danas je potvrdilo još 19 velikih svjetskih muzičkih zvijezda poput Artbata, Meduze, “Hot sins 82”, Sabatona, Buča Kesidija, Ide Prester, di-džejeva Akvapipa, Da Pisa i Moce i Čede.

Ranije su nastupe na tvrđavi potvrdila velika svjetska i evropska muzička imena, a među njima Dejvid Geta, di-džej Snejk, Tajga, Paul Kalkbrener, Nina Kravic, Boris Brejha, Šek Ves i drugi.

U saopštenju je navedeno da je vijest da je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević nedavno potvrdio da će proslava dvije decenije Exita biti održana ove godine izazvala oduševljenje fanova ovog festivala širom svijeta.

“Probuđena je nada da, uz ubrzanu vakcinaciju i poštovanje mera protiv epidemije virusa korona, možemo gledati u skori izlaz iz teškog stanja, koje je pre godinu dana zadesilo svet”, naveli su iz Exit tima.

 

(nezavisne)

The post Amira Medunjanin potvrdila učešće na Exitu appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Šain: Sume novca iz dijaspore umanjivat će se svake godine i to će teško pogoditi BiH

Jajce Online

Za početak imunizacije potrebno je 1,2 miliona doza koje trenutno niko ne traži

Jajce Online

N. Grad Sarajevo: Pomoć za porodice sa blizancima, troje i više djece

Jajce Online
error: Alert: Odabir sadržaja je onemogućen!!