Connect with us

Jajce Online

Aplauz za Mamića i Čovića: Upriličena tradicionalna “Plava noć” u Širo…

Avatar

Published

on

Tradicionalna “Plava noć” u čast NK Široki Brijeg održana je u širokobriješkom hotelu Park.

Tradicionalna “Plava noć” u čast NK Široki Brijeg održana je u širokobriješkom hotelu Park.

Na ovu svečanu večeru pristiglo je oko 300 prijatelja, simpatizera, sponzora, političkih dužnosnika i drugih gostiju kluba s Pecare.

Gosti na ovoj večeri bili su Dragan Čović i Zdravko Mamić. Kada ih je predsjednik kluba i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević spomenuo u svom govoru, dobili su pljesak svih prisutnih.

“Ovo je već tradicionalna večer za prijatelje, ljubitelje i sponzore kluba i sve one koji podupiru klub na bilo koji način. Svi klubovi su institucije koje traže potporu u svakom pogledu, a svakako da je najznačajnija ona materijalna. Široki je mala sredina, ali pokazali smo da imamo veliko srce. Nadam se da ćemo se i dalje uspješno nositi s tzv. većim klubovima, a naš cilj je da klub ostane na najvišoj razini. Široki nije završio svoju priču ni kada je u pitanju infrastruktura”, kazao je Kraljević.

Nogometaši Širokoga Brijega nisu bili prisutni na ”Plavoj noći”. Ipak, bili su članovi stručnog štaba na čelu s trenerom Tonijem Karačićem.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Aplauz za Mamića i Čovića: Upriličena tradicionalna “Plava noć” u Širokom Brijegu pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement