15.9 C
Jajce
Ponedjeljak, 3 listopada, 2022
BiH

Arijana Saračević-Helać: Leti i igraj se, sanjaj i lijepo spavaj…

Riječi podrške upućene porodici i najljepša sjećanja na divnog dječaka preplavile društvene mreže

U Sarajevu je jučer na vječni počinak ispraćen 13-godišnji dječak Sami Čamdžić, a čalnovi porodice na društvenim mrežama uputili su apel javnosti o ovom slučaju.

-Samijeva smrt je potresla sve. I one koji su ga poznavali i one koji nisu. Bio je dječak najumilnijeg lica, poseban, višestruko nadaren… U trenucima bola se čini da je lakše uprijeti prstom i uzeti sebi za pravo pronalaziti krivca i tamo gdje ga nema. Bol porodice i bliskih osoba ništa ublažiti ne može, naprotiv. Širenje dezinformacija samo produbljuje tragediju. Molim vas, pomolite se za smiraj duše našeg dragog Samija. On ostaje da živi u svima nama, u svojoj divnoj sestri, mlađem bratu, roditeljima, Anji-najboljoj mami ovog svijeta, svima koji su ga poznavali i na koje je ostavio trag u svojih trinaest godina, napisali su u objavi.

O bolnom gubitku oglasila se i poznata bh. novinarka, kao i mnogi čije su riječi podrške upućene porodici i najljepša sjećanja na divnog dječaka preplavile društvene mreže.

-Opraštamo se od predivnog i plemenitog Samija. Imao je samo 13 godina i otišao je nesretnim slučajem. Svu svoju energiju šaljem roditeljima u ovoj nemjerljivoj boli. Dragi dječače, leti i igraj se, sanjaj i lijepo spavaj, napisala je novinarka Arijana Saračević Helać.

The post Arijana Saračević-Helać: Leti i igraj se, sanjaj i lijepo spavaj… appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Zbog duga od 32.820 KM vozaču oduzet automobil

Jajce Online

Dom zdravlja Doboj ostaje bez higijeničarske službe, sve radnice otpuštene

Jajce Online

Hiljade ljudi ispratile dječaka Rajana na vječni počinak

Jajce Online
error: Alert: Odabir sadržaja je onemogućen!!