Connect with us

Jajce Online

Art Festival Jajce postaje vaša i naša stvarnost

Avatar

Published

onGrad Jajce u proljeće 2017. godine doživio je svoj prvi jazz koncert. Održao ga je lokalac, doduše već neko vrijeme stacioniran u Beču, Jimmy Budeš.
Iduće jeseni na Sarajevo Jazz Festivalu Jimmy upoznaje zagrebačkog klavirista Vida Hribara. Iz poznanstva se ubrzo rodilo prijateljstvo, a iz prijateljstva se rodila želja za regionalnim umrežavanjem.
Tako su Jimmy i Vid prošloga proljeća, također u Jajcu, održali zajednički koncert. U velikoj želji da se tradicija nastavi, i u još većoj želji da gradu Jajcu svake godine ponude nešto novo, od ove godine prijateljstvo postaje festival.
Od današnjeg dana Art Festival Jajce postaje vaša i naša stvarnost. U želji da stvarnost postane ljepša i okrenuta istinskim ljudskim vrijednostima, obogatili smo ju za ovaj festival, festival koji povezuje ljude različitih narodnosti, narode različitih tradicija, tradicije različitih umjetničkih izričaja.
Iako je raznovrsnost ono što nas civilizacijski obilježava, na ovom festivalu slavimo vrijednosti koje su nam svima zajedničkeželju za stvaranjem, želju za istraživanjem i želju za pripadanjem. U svom prvom izdanju, Art Festival Jajce u fokus stavlja glazbu, film, književnost i niz prigodnih radionica iz kojih će svi, bez obzira na dob, moći izvući nešto zanimljivo.
Art Festival Jajce održat će se 11. svibnja/maja na raznim lokacijama u gradu Jajcu.
 
 
 
(Jajce Online)
Objava Art Festival Jajce postaje vaša i naša stvarnost pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement