18.1 C
Jajce
Utorak, 28 rujna, 2021
Klik Jajce
Jajce Online Sport

Bajramović: Razgovori s FK Sarajevo su bili izuzetno korektni, na evropskom nivou

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Sarajevo uveliko traga za novim trenerom, koji bi u narednoj sezoni vodio bordo tim.

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Sarajevo uveliko traga za novim trenerom, koji bi u narednoj sezoni vodio bordo tim.

Među kandidatima se našao i bivši reprezentativac BiH Zlatan Bajramović, koji je trenutno pomoćnik šefa stručnog štaba u njemačkom drugoligašu Karlsruheu.

“Kontakt je uspostavljen prije nekih desetak dana, razgovarao sam s predsjednikom Skupštine FK Sarajevo Valentinom Ilievskim i direktoricom Sabrinom Buljubašić. Moram reći da su razgovori bili izuzetno korektni, čak na jednom evropskom nivou, što me prijatno iznenadilo. Međutim, moj klub ne želi uopšte diskutovati o opciji raskida ugovora, tako da ipak ostajem na istoj funkciji u Karlsruheu i u narednoj sezoni”, ističe Bajramović u izjavi za SCsport.ba.

Ne odbacuje mogućnost da se jednog dana, ipak, okuša u Premijer ligi BiH ili eventualno bude uključen u rad reprezentacije.

“Vidjet ćemo šta budućnost nosi. Ukoliko se neke stvari poklope i druga strana bude spremna ispuniti moje uvjete, sve je moguće”, zaključuje Zlatan Bajramović.

KOMENTARI

The post Bajramović: Razgovori s FK Sarajevo su bili izuzetno korektni, na evropskom nivou appeared first on Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Dvije žene iz Živinica udruženo krale novčanike

Jajce Online

Arijana Memić poslala poruku Alisi Mutap: “Bliži se trenutak kada će se morati svega sjetiti! Alisa, ko je ubio Dženana?”

Jajce Online

Ukazano na potrebu uključenja CIK-a u izmjene izbornog zakonodavstva

Jajce Online