20.2 C
Jajce
Petak, 30 rujna, 2022
BiH

Banjaluka: Vanredna sjednica o budžetu 14.aprila

Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka na kojoj će biti razmatran gradski budžet zakazana je za srijedu, 14. aprila, odlučio je danas Kolegijum Skupštine grada.

Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić rekao je da je sjednica zakazana za narednu sedmicu kako bi bilo dovoljno vremena da gradonačelniku budu dostavljeni eventualni amandmani na budžet, za šta je rok ponedjeljak, 12. april do 14.00 časova.

On je izrazio uvjerenje da će gradonačelnik i skupštinska većina pronaći zajednički jezik, kako bi se došlo do adekvatnog rješenja za budžet.

“Neophodan nam je dogovor, ne samo kada je riječ o budžetu, nego i o drugim stavkama koje su bitne za normalno funkcionisanje i razvoj grada. Moja je želja da sve ovo prođe u duhu demokratije”, rekao je Ilić novinarima nakon sjednice Kolegijuma.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao je da je insistirao da vanredna sjednica bude zakazana u što kraćem roku, jer grad već sada funkcioniše na principima rezervi.

“Nadam se da ćemo sljedeće sedmice dobiti kakav-takav budžet, te da će grad nastaviti normalno da funkcioniše”, rekao je Stanivuković.

BHRT

The post Banjaluka: Vanredna sjednica o budžetu 14.aprila appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Hozan: Apsolutno sam protiv gradnje mini hidroelektrana

Jajce Online

Pojavila se neslužbena informacija: Zašto je Milanović naprasno otkazao posjetu BiH?

Jajce Online

U Sloveniji nastradala dugogodišnja banjalučka novinarka

Jajce Online