Connect with us

Klik Jajce

Beograd pod nejezdom je divljih svinja

Klik Jajce

Published

on

Da su divlje svinje vrlo opasne životinje zna svatko tko se imalo kretao šumom, no nije baš očekivano susresti ih u gradu i to višemilijunskom poput Beograda.

Ipak, srpska se prijestolnica proteklih dana suočava baš s tim bizarnim problemom jer divlje svinje haraju gradskim naseljima bez ikakve kontrole, a nitko ne zna zašto su se odjednom odlučile spustiti u grad.

Beogradski Blic donosi tako nevjerojatnu priču lovca koji je u okršaju s podivljalom divljom svinjom ostao teško ozlijeđen. Navode kako je lovac M.M. napadnut tijekom lova, a životinja mu je “otkinula pola lica” i ozlijedila lijevu nogu te su ga liječnici jedva spasili. Iako se to dogodilo na granici sa Crnom Gorom, priča je objavljena kako bi ukazala na opasnost s kojom se suočavaju građani Beograda izloženi najezdi divljih svinja.

 

– Potrčao sam s još nekoliko lovaca u pravcu odakle se čulo zapomaganje. Ono što smo ugledali urezalo nam se u pamćenje za čitav život. Mog prijatelja vepar je oborio na zemlju i kidao mu meso s butine. Potom i sa lica. Krvi je bilo na sve strane. Bilo je strašno! Odmah smo ubili životinju, a prijatelja hitno prebacili u bolnicu. Sjećam se da su se liječnici zaprepastili kada su ga videli na prijemu. Konstatirali su teške ozljede i rekli da je imao veliku sreću zato što mu životinja nije zahvatila nijednu veću krvnu žilu, jer bi u tom slučaju iskrvario na mjestu – ispričao je novinarima prijatelj teško ozlijeđenog lovca, prenosi Jutarnji list.

 

Isti list navodi i kako se proteklih dana divlje svinje mogu vidjeti kako lutaju gradom, najviše na području Novog Beograda. Donose i nevjerojatnu priču svinje koja se popela na peti kat nadzemne garaže na Obilićevom vijencu. Radnici su je pokušali istjerati, no svinja je odabrala smrt i bacila se skočivši preko ruba objekta. Jedna je svinja, pak, snimljena u samom centru grada, na Kalemegdanu, gdje se zalijetala u kameni bedem kako bi ga srušila i spasila se sa parkirališta na kojem je zapela.

I na YouTubeu postavljen je u zadnjih nekoliko dana niz snimki koje potkrjepljuju tvrdnje o najezdi divljih svinja u Beogradu.

 

Klik Jajce je zamisljen kao web na kojem cete naci sve novosti jajackih portala i malo sire na jednom mjestu. Svaki prijedlog je dobrodosao stoga nas slobodno kontaktirajte.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement