Connect with us

BiH

BiH se oprašta od medicinske sestre koju su svi voljeli

Avatar

Published

on

BiH se oprašta od medicinske sestre koju su svi voljeli

BiH se oprašta od medicinske sestre koju su svi voljeli

Preminula je Julijana Karačić, glavna medicinska sestra klinike za onkologiju, žena koja je proglašena najboljom medicinskom sestrom u 2019. godini za BiH. Napustila nas je 1. dana 2020. u 57. godini života, a još puno dobrih djela bila je spremna dati svojoj zajednici. Ali, dragi Bog je odlučio drukčije.

Njeni pacijenti, obitelj i brojni prijatelji, danas se opraštaju od divne žene, velike humanitarke i društveno angažirane osobe. Mnogim pacijentima mostarske bolnice trenutke bola činila je podnošljivijima lijepom rječju, savjetom, bilo kakvom pomoći, stoga je mnoge i njen rani odlazak potresao. Po mnogima, bila je ovozemaljski anđeo humanosti u SKB-u Mostar, piše Grude.com.

Od nje su se oprostili i članovi HKUD-a Sveti Ante Cim gdje je bila članica vokalne skupine i Zbora “Sveti Ante ’39”.

“Pjevat će se Grlica, Zaspo Janko, Dobar večer dobri ljudi; možda ne tako dobro kao s tobom, ali pjevat će se, radi tebe, radi nas. One će nas podsjećati na tebe i lijepo vrijeme koje provedosmo zajedno uvježbavajući ih. A ti ćes, draga Julija, u Kraljevstvu nebeskom, s anđeoskim zborom i svom nebeskim svitom, spremati neke nove pjesme, neke nove koncerte i nastupe, sve do onog dana kada ćemo i sami poći u susret tebi u Kraljevstvo nebesko i okupiti se u nekim novim “Cimskim mušmulama” da nastavimo ono što smo zajedno započeli u ovozemaljskom životu, a koje je tvojim preranim odlaskom naglo prekinuto”, napisali su u oproštajnoj poruci iz HKUD-a i Zbora Sveti Ante Cim.

(Srednjabosna.com)

Objava BiH se oprašta od medicinske sestre koju su svi voljeli pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement