15.1 C
Jajce
Četvrtak, 8 lipnja, 2023
Bild.ba Sa Web-a

Blinken se obratio izravno Miloradu Dodiku, pogledajte s kim ga je usporedio

Američki državni tajnik Antony Blinken komentirao je predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika te uputio poruku građanima Bosne i Hercegovine.Blinken je poruku uputio na svom Twitter profilu, a Dodika je uporedio s predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom.”Napadi Milorada Dodika na osnovna prava i slobode u Republici Srpskoj pokazuju da je on na autoritarnom putu predsjednika Putina. State Department, kojeg zastupa veleposlanik Murphy, nastavlja se zalagati za demokratsku i prosperitetnu budućnost kakvu zaslužuju svi građani Bosne i Hercegovine”, poručio je Blinken.

Ova kratka poruka od nije nevažna s obzirom na to da je Blinken, koju je praktično ministar vanjskih poslova Sjedinjenih Država, izravno spomenio Dodika.

Bild.ba: Originalni link

Povezane vijesti

NOVI TRAVNIK: Predstavljanje zbirke zavičajnih pisaca

Centralna.ba

Majka iz Središnje Bosne se opijala po kavanama i zlostavljala djecu, kćer joj bila izložena seksualnim nasrtajima muškarca

Centralna.ba

Plenković dosta realan i optimističan pred utakmicu s Argentinom: “Ne postoji samo respekt kod protivničkih igrača kad se igra s Hrvatskom, nego i malo straha”

Bild.ba