Connect with us

Jajce Online

Borac morao reagovati: Nepoznata lica se okupljala na pomoćnom terenu Gradskog stadiona

Avatar

Published

on

Fudbalski klub Borac Banja Luka reagovao je nakon što su se pojedina lica počela okupljati na pomoćnom terenu Gradskog stadiona.

Fudbalski klub Borac Banja Luka reagovao je nakon što su se pojedina lica počela okupljati na pomoćnom terenu Gradskog stadiona.

Iz banjalučkog kluba poručili su da će, ukoliko se nastave kršenja naredbi, biti primorani da se obrate MUP-u RS.

“FК Borac apeluje na sve građane da se pridržavaju odluka nadležnih organa, izazvanih pandemijom virusa korona, te se ne okupljaju na pomoćnom terenu Gradskog stadiona, jer je isti zatvoren dok su na snazi pomenute mjere!

Ovim putem posebno napominjemo da ćemo svako eventualno okupljanje morati da prijavimo MUP-u RS, te kroz odgovarajuće postupke od odgovornih lica potraživati naknadu načinjene štete na objektima i infrastrukturi Gradskog stadiona, s obzirom na to da je do sada počinjena znatna materijalna šteta na ogradi pomoćnog terena.

Svi ulazi, kako na Gradski stadion, tako i na pomoćni teren zaključani su do daljnjeg!”, navodi se u poruci banjalučkog kluba.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Borac morao reagovati: Nepoznata lica se okupljala na pomoćnom terenu Gradskog stadiona pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement