Connect with us

BiH

Bratunac: Prikupljena sredstva za nabavku respiratora

Avatar

Published

on

Bratunac: Prikupljena sredstva za nabavku respiratora

Bez pomoći privrednika mnoge opštine i zdravstvene ustanove u Bosni i Hercegovini teško bi se borile sa pandemijom koronavirusa. Tako je i u Opštini Bratunac, u kojoj posebnim mjerama nastoje spriječiti pojavu ovog virusa.

U radu kriznog štaba koji djeluje na području opštine Bratunac, učestvuju predstavnici lokalne uprave, privrednici, Crveni krst i Centar za socijalni rad, kao i Dom zdravlja Bratunac. Svi ističu važnost saradnje.

[embedded content]

“Ovdje postoji jedna velika solidarnost. To se nastavlja kontinuitet dalje kroz pomoći građanima kroz ove pakete, kroz pomoć Domu zdravlja. Bratunac najozbiljnije radi u ovom vanrednom stanje i najozbiljnije želimo da zaštitimo sve građane opštine Bratunac”, kazao je Nedeljko Mladenović, načelnik Opštine Bratunac.

U akciji koju je pokrenula kompanija Tehnički remont Bratunac, prikupljena su značajna novčana sredstva za nabavku respiratora i pomoć najugroženijim od koronavirusa.

„Mi smo odlučili da uradimo ono što je u našoj moći i da se stavimo na raspolaganje Opštini i ljudima koji su oko nas. Šta smo uradili u međuvremenu, jeste da smo sve ugrožene kategorije, ljude koji su visokog rizika poslali kući, pokušavajući da zadržimo proizvodnju koliko nam je
sada moguće. Imamo, kao što ste čuli, razne akcije, od Bijeljine do Bratunca i pokušavamo da budemo sa ljudima. Vodimo se logikom: ako bude ljudi, biće i posla”, rekao je generalni direktor Tehničkog remonta Bratunac Slaven Ristić.

Štab za vanredne situacije Opštine Bratunac se svakodnevno sastaje sa ciljem pravovremenog reagovanja i donošenja mjera.

bhrt.ba

Objava Bratunac: Prikupljena sredstva za nabavku respiratora pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement