Connect with us

BiH

BUGOJNO Nestali dječak utopio se u rijeci Vesočnici

Volim Jajce

Published

on


U ponedjeljak oko 23 sata u rijeci Vesočnici pronađeno je beživotno tijelo trogodišnjeg Mehmeda Ćese iz naselja Vesela kod Bugojna.

Tijelo je pronađeno dva kilometra od obiteljske kuće, u čijoj se blizini dječak igrao prije utapanja.

Nestanak djeteta prijavio je otac Dževad istog dana oko 14 sati, a da ga nema primjetili su njegova supruga i ostala djeca.

Odmah po prijavi slučaja u PU Bugojno, pokrenuta je opsežna potraga za dječakom i pretraga terena koja je, nažalost, rezultirala nesretnim ishodom.

Uz pripadnike policije i Civilne zaštite, u potrazi za dječakom sudjelovali su članovi Gorske službe spašavanja PD “Koprivnica”, te brojni mještani.

“Službenici policije su izašli na mjesto događaja, te zajedno sa mještanima i rodbinom, kao i ribolovcima iz mjesnog udruženja ribara pretraživali rijeku Vesočnicu, koja protiče kroz mjesto. U večernjim satima u potragu su se uključili i pripadnici Gorske službe spasavanja Bugojno, da bi oko 23:10 sati u rijeci bilo pronađeno tijelo dječaka.

Na mjestu pronalaska službenici krim. policije izvršili su očevid, a tijekom dana nastavit će se sa poduzimanjem i drugih istražnih radnji na utvrđivanju okolnosti pod kojim je došlo do ovog tragičnog događaja”, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije.Feed: VolimJajce.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement Enter ad code here
Moguća kiša
Danas 03/2530%
Moguća kiša
Moguća kiša
Sutra 03/2640%
Moguća kiša
Potpuno oblačno
Srijeda 03/2710%
Potpuno oblačno
Vedro
Četvrtak 03/280%
Vedro
Djelomična naoblaka
Petak 03/2910%
Djelomična naoblaka