Connect with us

Jajce Online

Čajić demantovao dolazak na Koševo: Nema dogovora, ako se budem vraćao, to će biti Sarajevo

Avatar

Published

on

Bosanskohercegovački internacionalac Aldin Čajić demantovao je priče da je dogovorio prelazak u Fudbalski klub Sarajevo.

Bosanskohercegovački internacionalac Aldin Čajić demantovao je priče da je dogovorio prelazak u Fudbalski klub Sarajevo.

Čajić, koji već dugo igra u Turskoj, a trenutno je član Istanbulspora, povezivao se sa dolaskom na Koševo u predstojećim danima.

Ipak, sam veznjak je demantovao ove tvrdnje, ali i poručio da će mu Sarajevo biti broj jedan, ukoliko se bude vraćao u BiH.

“Dragi navijači FK Sarajevo, htio bih da vas obavijestim da nije došlo ni do kakvog dogovora između mene i kluba. Nemam namjeru da napuštam Tursku, a u budućnosti, ako se odlučim vratiti u Bosnu i Hercegovinu, Sarajevo će uvijek biti prva opcija. Budite mi dobri”, napisao je Čajić putem Facebook profila.

Čajić je prošao omladinsku školu Sparte Prag, a onda je igrao za Teplice i Duklu u Češkoj. Nakon toga prelazi u Tursku gdje je nosio dresove Elazigspora, Istanbulspora i Tuzlaspora.

KOMENTARI

The post Čajić demantovao dolazak na Koševo: Nema dogovora, ako se budem vraćao, to će biti Sarajevo appeared first on Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement