Connect with us

Jajce Online

Čestitka kolektivu RK “Jajce” povodom 65 godina postojanja kluba

Avatar

Published

on

Kolektiv rukometnog kluba “Jajce” ovih dana obilježava 65 godina postojanja kluba – 65 godina vrhunskih sportskih rezultata; 65 godina predanog rada; 65 godina vrhunskih igračkih imena; 65 godina tuge i sreće.

Dragi sportski prijatelji,

U ime kolektiva košarkaškog kluba “Vodopad” Jajce – uprave, igrača, uposlenika i navijača, srdačno Vam čestitamo 65. godišnjicu kluba.

Ovo je značajan datum, značajna godišnjica, te vjerujemo kako će klub kao i navijači znati to adekvatno proslaviti.

Mnogo toga se izdešavalo u 65 godina. Brojni uspjesi, velika rukometna imena, prijateljstva, suze radosnice ali i one koje se nerado pamte. Nije to bio lak put, ali isplatilo se.

Želimo Vam sretan i uspješan nastavak u budućnosti, mnoštvo lijepih stvari kako unutar tako i mimo kluba, te se radujemo daljnjoj suradnji.

Uprava košarkaškog kluba “Vodopad” Jajce.

“Večeras u 19.00 sati svečano i uz prisustvo velikog broja naših sugrađana i prijatelja rukometnog kluba, otvorena će biti izložba fotografija, novinskih natpisa i rekvizita. Postavka je ujedno i radna verzija Monografije koja je u pripremi i na ovaj način klub želi da od svojih veterana, posjetilaca i svih drugih kod kojih ova izložba pobudi sjećanja na neke ljude ili događaje dobiju informacije o tim ljudima, događajima, sezonama, anegdotama i drugim podacima koji nedostaju, a kojima bi upotpunili monografiju i jednu prekrasnu priču.

Hvala svima na posjeti i podršci, a izložba i Fan Shop bit će otvoreni do subote u vremenu od 10h-12h i 19h-21h. Dobro došli.” (Rukometni klub “Jajce”

(kk vodopad)

Objava Čestitka kolektivu RK “Jajce” povodom 65 godina postojanja kluba pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement