11.2 C
Jajce
Srijeda, 21 veljače, 2024
BiH

Cjenovnik usluga Mace Diskrecije zgrozio javnost

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, privlači veliku pažnju javnosti svojim izjavama i objavama na društvenim mrežama, a i dalje sve bruji o njenom cjenovniku usluga koji je nekoliko puta isticala.

Naime, Maca je tokom karantina usljed pandemije koronavirusa našla način da zaradi, pa je svoje klijente obradovala uslugom preko kamere, a za to je tražila vrtoglavu sumu novca.

Ubrzo zatim starleta je otvorila nalog na mreži ”Onlyfans” gdje prodaje svoje fotografije i snimke, a kako su je mnogi osudili zbog toga ona je otkrila i zašto ne radi neki ”normalan” posao.

– Kako da se bavim normalnim poslom? Ja to ne mogu. Ne mogu da živim od mjesečne plate koja iznosi 500 eura, kad ja nedjeljno trošim hiljadu. Pored toga šaljem i svojima pare, a i imam pomoćnicu koja mi održava dom – rekla je Maca tada, a pričalo se da na mjesečnom nivou od pretplata korisnika zarađuje i do 5.000 eura.

Maca je jednom prilikom otvoreno govorila o svom cjenovniku.

Pa tako u cijenu ulazi njeno pojavljivanje i pijenje kafe sa njom, a prva polovina cifre se odmah uplaćuju da bi Maca vidjela kolika je želja konzumenata.

-Ako želi moj broj telefona mora da mi uplati pola para preko Vestern uniona, a pola na račun. Ukupna cijena pijenja kafe sa mnom jeste 1.500 eura. Tako je! Znači 1.500 eura ako hoćete da blejite sa Macom 3 sata bez seksa! Ostatak para ćete dati kada dođete i to je to – počinje Maca, koja za sve ostalo traži mnogo veću svotu, pa tako za pojavljivanje u klubu traži mnogo veću sumu dok svaki drugi oblik druženja košta od 2.500 hiljade eura pa nadalje.

 

 

(Express/Republika)

The post Cjenovnik usluga Mace Diskrecije zgrozio javnost appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Advertisement

Povezane vijesti

Gastarbajter izgradio most i put u rodnoj grudi

Jajce Online

Komšić zatražio pomoć helikoptera NATO-a i EUFOR-a u gašenju požara u BiH

Jajce Online

U Istočnom Sarajevu padavine jedina nada za uredno vodosnabdijevanje

Jajce Online