Connect with us

BiH

Članovi Predsjedništva BiH sutra ponovo s ambasadorima Kvinte

Avatar

Published

on

Članovi Predsjedništva BiH sutra ponovo s ambasadorima KvinteNakon sjednice Predsjedništva BiH, članovi kolektivnog šefa države, predsjdavajući Šefik Džaferović, zatim Milorad Dodik i Željko Komšić sutra bi se trebali ponovo sastati sa ambasadorima Kvinte

Nakon sjednice Predsjedništva BiH, članovi kolektivnog šefa države, predsjdavajući Šefik Džaferović, zatim Milorad Dodik i Željko Komšić sutra bi se trebali ponovo sastati sa ambasadorima Kvinte

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Riječ je o ambasadorima Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Francuske, Njemačke i Italije. Također tom sastanku će prisustvovati i ambasador Delegacije Evropske unije u BiH.

Kako je ranije saopćeno, Predsjedništvo će sutra na sjednici razgovarati o informacija Vijeća ministara BiH o realizaciji zaključka Predsjedništva BiH koji se odnose na borbu protiv pandemije koronavirusa. Očekuje se i da Predsjedništvo ovu sjednicu iskoristi i za pripremu učešća na samitu Evropska unija – zapadni Balkan, koja je planirana za početak maja u Zagrebu.

Podsjetimo, ambasadori Kvinte u februaru su se posljednji put susreli sa članovima Predsjedništva BiH tada zbog najave Milorada Dodika da će blokirati institucije BiH.

Klix.ba

Objava Članovi Predsjedništva BiH sutra ponovo s ambasadorima Kvinte pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement