Connect with us

Jajce

COD/Volonteri COD-a na ljetnom kampu u Nürnbergu – Jajce Press – Provjereno, s lica mjesta

Avatar

Published

on

Povodom prijateljstva i saradnje duge punih 10 godina Centar za obrazovanje i druženje Jajce zajedno sa svojim partnerima „Evangelistička Mladež Nurnberg“ organizirali su ljetni kamp za naše volontere  u trajanju od 05. do 12.8.2019 godine.

Mladi Jajca i Nurnberga provest će kvalitetno vrijeme na kreativnim radionicama, izletima i druženjima koje bi trebalo još više učvrstit ovo dugogodišnje prijateljstvo i saradnju. Domaćini su se potrudili naše volontere dočekati srdačno uz obezbijeđen smještaj, hranu i troškove izleta u usujedne gradove Nurnberga, a naši mladi potrudili su se iznaći novac za transportne troškove do Njemačke organiziravši prodaju kolača, te prikupljajući donacije na čemu ovom prilikom zahvaljuju A&F doo, ThermoFLUX doo, fast food PICOLO, Agencija Jajce, Općina Jajce, kao i našim sugrađanima.

Svečanost obilježavanja desetogodišnjce saradnje održat će se u četvrtak 08.08.2019.godine kojoj će pored volontera prisustvovati i menadžer UG Centar za obrazovanje i druženje, Samir Agić.
Naši učesnici su: Hana Varenikić, Amina Agić, Sandro Tunjić, Barbara Ljubez, Nensi Cerić, Ajla Kurić te njihov tim lider Hana Kunić.

COD Jajce

Feed: jajcepress.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement