7.3 C
Jajce
Subota, 24 veljače, 2024
BiH

ČOVIĆ: Preinake u USŽ me ne iznenađuju

Lider HDZ-a Dragan Čović nakon sastanka s predstavnicima vlasti u Posavskoj županiji u Orašju komentirao je i odnose na razini Federacije BiH, ali i pojedinih županija. Upitan je što se događa u Unsko-sanskoj županiji, gdje su neki od partnera s razine FBiH (NES i SBiH) odlučili se za pravljenje koalicije sa SDA i DF-om, Čović je kazao:

– Ne znam što se događa na razini županija. Vidite kako se sporo odvijaju procesi u županijama. Mi smo taktizirali kad je u pitanju Posavska županija, ali smo među prvim uspostavili vlast. Čim završimo Federaciju, mi ćemo završiti i HNŽ i SBŽ. Bit će različitih kombinacija i do sada ih je bilo. Mene ne iznenađuju takve promjene. Vidjeli ste i u ZDŽ da je to bilo napregnuto, nešto slično je i na sarajevskom, tuzlanskom, goraždanskom području – rekao je Čović za RTV HB.

Kazao je da je to interes drugih, “a mi gledamo svoj interes”. Dodao je da će partnerstvo što se tiče FBiH staviti na papir u narednih nekoliko dana.

– Tako ćemo sve definirati što se tiče resora i institucija i vjerujem da ćemo rok koji je postavljen za 5. ili 6. travanj ispoštovati, a kako će to ići u narednih godinu dana, vidjet ćemo i pratit ćemo – zaključio je Čović./HMS/

Advertisement

Povezane vijesti

Otvoren CT kabinet u Travniku

Jajce Online

Obilježena 18. godišnjica pogibije Borisa Trajkovskog

Centralna.ba

FBiH: Domaće tržište ne nudi adekvatnu radnu snage, veća potražnja za stranim radnicima

Centralna.ba