17.6 C
Jajce
Nedjelja, 3 srpnja, 2022
Jajce

Čović razgovarao s delegacijom iz Jajca, podrška 26. obljetnici operacije Maestral ’95Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović razgovarao je danas u Domu HDZ-a BiH u Mostaru s predsjednikom OO HDZ-a BiH Jajce, Ivom Šimunovićem, predsjednikom Općinskog vijeća Jajce, Josipom Topićem i Berislavom Vujeva.

Dužnosnici su komentirali aktualnu političku situaciju u općini Jajce, te prezentirali predsjedniku Čoviću plan daljnjih političkih aktivnosti kao i priprema za obilježavanje 26. obljetnice vojno-redarstvene operacije Maestral ‘95.

Na održanom sastanku izaslanstvo iz Jajca zahvalilo se predsjedniku Čoviću na potpori i pokroviteljstvu te dosadašnjem sudjelovanju u programu obilježavanja oslobođenja Jajca i obilježavanju operacije Maestral 95.

Predsjednik Čović je istaknuo kako će i ove godine, kao predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora uz dužnosnike izvršne i zakonodavne vlasti biti svekolika potpora članovima Udruge „13. rujan“ Jajce prilikom priprema, organizacije i obilježavanja 26. obljetnice operacije Maestral 95.ćž


Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Bojić: Rastanak s prošlošću – Jajce Online

Jajce Online

34 godine bez fra Mije Đene

Glavni Urednik

Cijene goriva ponovo divljaju. Pogledajte cijene u Jajcu

Glavni Urednik