Connect with us

Jajce Online

Cro Cop zaigrao nogomet: Zovu me evropski velikani, moram ih odbiti

Avatar

Published

onNajbolji hrvatski MMA borac svih vremena Mirko Filipović nedavno pretrpio je moždani udar, ali čovjek ne može bez treninga.
Nakon završetka profesionalne karijere Cro Cop bavi se treniranjem i pripremama boraca u svojoj dvorani. Atmosfera u njegovom timu je sjajna, a to potvrđuje i snimak koji je Cro Cop objavio na Facebooku.
Filipović je sa svojim društvom zaigrao nogomet, a na golu je bio Satoši Išhi (Satoshi Ishii), Japanac koji živi i trenira u Zagrebu.
– Dragi prijatelji, moram izraziti negodovanje radi tajnog snimanja večerašnje utakmice Cro Cop tima. Nakon što su ovi snimci procurilI na internet, moj mobitel je doslovno zatrpan bezbrojnim porukama i pozivima najvećih evropskih klubova radi angažiranja Satošija. Nažalost, moram sve odbiti jer Satošija nogometna karijera ne zanima te ove golmanske majstorije želi upražnjavati isključivo rekreativno – napisao je Mirko Filipović.

(avaz)

Objava Cro Cop zaigrao nogomet: Zovu me evropski velikani, moram ih odbiti pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement