Connect with us

BiH

Cvijanović već o lokalnim izborima, među kandidatima će se naći i star…

Avatar

Published

on

Cvijanović već o lokalnim izborima, među kandidatima će se naći i star...

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je Srni da će na predstojećim lokalnim izborima u BiH, koji će biti održani naredne godine, među kandidatima ove partije za načelnike i gradonačelnike biti i novih i starih imena.

Potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je Srni da će na predstojećim lokalnim izborima u BiH, koji će biti održani naredne godine, među kandidatima ove partije za načelnike i gradonačelnike biti i novih i starih imena.

Cvijanović je naglasila da SNSD “kao velika i organizovana politička partija nikada nema klasične pripreme za izbore, jer su njeni predstavnici stalno na terenu, sa građanima i slušaju njihove potrebe i zahtjeve”.

“Imamo taj formalno propisani dio, odnosno kampanju kada se sve sumira i ide od grada do grada. Naša kampanja je naš odnos prema građanima i to je nešto što se dešava svakodnevno u kontinuitetu evo već 13 godina, koliko smo na vlasti. Mi smo u stalnom kontaktu sa ljudima, planiramo i realizujemo projekte, objašnjavamo ljudima šta smo uradili, šta nismo uspjeli”, naglasila je Cvijanović.

Prema njenim riječima, SNSD nema klasične pripreme za izbore osim tih organizaciono-tehničkih stvari i te predizborne vizure u kojoj se dešavaju mitinzi i ono što čini predizbornu kampanju.

Ona je navela da je SNSD stalno u pripremi jer stalno i upravlja svim procesima i sluša šta građani kažu – gdje treba škola, bolnica, obdanište, gdje treba napraviti put i slično, pohvalila se Željka Cvijanović.

“Naš zadatak je i da vodimo računa da institucije Republike Srpske funkcionišu, da držimo političku stabilnost koja je osnova svega, jer bez nje nema ni ekonomskih pitanja kojima možemo da se posvetimo”, istakla je potpredsjednica SNSD-a.

Cvijanović je rekla da u svakoj koaliciji najveća partija nosi i najveću odgovornost za određene stvari, ali kao po nekoj matrici kada se dešavaju dobre stvari i uspjesi onda su svi podjednako zaslužni za taj uspjeh.

“Sa druge strane, kada se desi neki neuspjeh, a kojeg u svakom poslu mora da bude, onda manje partije, koalicioni partneri, ne dijele te neuspjehe. Oni su tada negdje sa strane, ne daju izjave i tu neku linije odbrane čini opet najveća partija”, rekla je Cvijanović, dodavši da ne misli da je to neprirodno i da sve koalicije tako funkcionišu.

Oni veliki su tu i za dobra i za loša vremena, kaže Cvijanović, dok manje partije vole dijeliti uspjeh, ali ne vole biti dio neuspjeha.

“Ne mogu reći da to ne razumijem, mada je nekada frustrirajuće ali to je prosto politički milje i kao takvog ga prihvatite”, rekla je ona.

Klix.ba

Objava Cvijanović već o lokalnim izborima, među kandidatima će se naći i stara i nova imena pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement