Connect with us

BiH

Đajić: Ovo je najteži dan do sad, poštujte mjere

Avatar

Published

on

Đajić: Ovo je najteži dan do sad, poštujte mjere

Generalni direktor Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić izjavio je da je od početka epidemije virusa korona u RS danas najteži dan jer je otkriveno 59 novozaraženih lica, a dvoje je preminulih, te još jednom pozvao građane da poštuju propisane mjere u borbi protiv virusa.

“U UKC-u imamo 121 pacijenta oboljelog od virusa korona. Zdravstveni radnici daju sve od sebe da usluga bude na nivou i zato još jednom apelujem na građane da poštuju mjere jer se tako jedino možemo boriti protiv virusa, odnosno da drže distancu i nose zaštitnu opremu”, rekao je novinarima Đajić.

On je podsjetio da više od 100 članova Saveza studenata Medicinskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci na 12 lokacija u ovom gradu edukuje građane i dijeli promotivni materijal o značaju zaštite u borbi protiv virusa korona.

Predsjednik Saveza studenata Medicinskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci Stefan Kremenović istakao je da građani moraju ostati disciplinovani što je od presudnog značaja u borbi protiv virusa korona.

“Nažalost, primijetili smo da dio građana zaštitnu opremu ne nosi na odgovarajući način i ne poštuju propisane mjere. Smatram da je dio mjera potrebno pooštriti, jer je nedopustivo da se građani okupljaju na različitim mjestima u Banjaluci”, rekao je Kremenović.

Student Medicinskog fakulteta Univerziteta u Banjaluci Sonja Trbojević rekla je da studenti žele da budu u službi građana koji moraju poštovati propisane mjere.

bhrt.ba

Objava Đajić: Ovo je najteži dan do sad, poštujte mjere pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement