6.4 C
Jajce
Nedjelja, 25 veljače, 2024
Sport

Dalić želi izbjeći Srbiju u današnjem žrijebu, Piksi mu odgovorio: Hvala na komplimentu

Žrijeb grupa za Svjetsko prvenstvo u Kataru održat će se danas od 18 sati, a hrvatski selektor Zlatko Dalić otkrio je da bi volio izbjeći Srbiju.

Žrijeb grupa za Svjetsko prvenstvo u Kataru održat će se danas od 18 sati, a hrvatski selektor Zlatko Dalić otkrio je da bi volio izbjeći Srbiju.

Hrvatska je u drugoj jakosnoj grupi, a Srbija u trećoj, pa je moguć okršaj Hrvatske i Srbije na prvenstvu krajem godine.

Dalić je jučer u Dohi razgovarao sa srbijanskim selektorom Piksijem Stojkovićem.

Neću Srbiju, jaki ste. Nikome neće biti lako sa Srbijom. Igrate dobro i tvrd ste orah. Ne može svatko napraviti to što ste vi napravili u Portugalu. Slično kao i mi, imate puno dobrih igrača koji igraju u velikim klubovima. Piksi je to dobro složio kao što smo i mi složili naše. Srbija je opasna reprezentacija“, rekao je Dalić na Stojkovićevo pitanje koga ne bi volio vidjeti u žrijebu.

Dan kasnije Stojković se osvrnuo na ove Dalićeve riječi.

Prihvaćam to kao normalno, ništa spektakularno. Poznati su naši odnosi na ovim prostorima. Mislim da je i iz tog razloga, a ako je zbog kvalitete? Onda mu hvala na komplimentu, na nama je da se dokazujemo i da to što on misli, da on i ne griješi“, rekao je Stojković.

“Da bi nešto napravio, moraš prvi korak napraviti, proći grupu. Ko god da bude u grupi, cilj će ostati da prođemo, nema tu alibija. Bit će jakih ekipa definitivno. Cilj je da odemo u osminu finala. Zato smo ovdje. Mundijal je nešto što te tjera da daš i što misliš da ne možeš.”

KOMENTARI

The post Dalić želi izbjeći Srbiju u današnjem žrijebu, Piksi mu odgovorio: Hvala na komplimentu appeared first on Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Advertisement

Povezane vijesti

Del Piero kritikuje Portugalca: Ronaldo je izdao Juventus, ali nije bio jedini

Jajce Online

Neće ga biti čak ni na klupi: Edin Džeko definitivno propušta meč s Finskom!

Jajce Online

Nova neuvjerljiva pobjeda PSG-a, ekipa Maurizija Pochettina ponovo se spasila u nadoknadi

Jajce Online