Connect with us

BiH

“Dan tradicionalne porodice”: Djelomična obustava saobraćaja od 13 do …

Avatar

Published

on

“Dan tradicionalne porodice”: Djelomična obustava saobraćaja od 13 do ...

BiH

Sarajevo

Na trolejbuskim linijama za Jezero, autobuskim linijama za Jagomir, Podhrastove, Bare, Koševsko Brdo i Breku i minibuskoj liniji za Sedrenik doći će do zastoja

.fb-comments,.fb-comments span,.fb-comments span iframe[style]{min-width:100%!important;width:100%!important}

Zbog održavanja manifestacije “Dan tradicionalne porodice” koja je planirana na dionici Vječna vatra-plato Parlamentarne Skupštine BIH, danas od 13 do 16 sati bit će obustavljen saobraćaj u ulicama Maršala Tita i Vrbanja, kao i u zoni raskrsnice „Marijin dvor“ koja obuhvata ulice Maršala Tita, Fra-Anđela Zvizdovića,  Zmaja od Bosne i Vrbanja.

Današnje okupljanje  dolazi kao odgovor protivnika održavanja prve Povorke ponosa koja će biti održana sutra u Sarajevu.

Zbog današnje manifestacije bit će izmijenjen režim javnog saobraćaja.

Tramvajski saobraćaj će se odvijati na relaciji Ilidža – Željeznička stanica, dakle neće biti u funkciji na relaciji Tehnička škola – Baščaršija – Tehnička škola.
Autobuska linija 31e Vijećnica – Dobrinja mijenjat će polazni terminal i dijelom trasu linije, te će polaziti sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije – Pofalići u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom.

Autobuska linija za Gornje Velešiće mijenjat će polazni terminal i umjesto sa Drvenije polazit će sa terminala Željeznička stanica.

Autobuske linije za Podhrastove, Bare, Koševsko Brdo i Breku mijenjat će polazni terminal i umjesto sa Doma Armije polazit će sa terminala Drvenija.

Na trolejbuskim linijama za Jezero, autobuskim linijama za Jagomir, Podhrastove, Bare, Koševsko Brdo i Breku i minibuskoj liniji za Sedrenik doći će do zastoja prilikom prolaska učesnika manifestacije.

Fokus.ba

Objava “Dan tradicionalne porodice”: Djelomična obustava saobraćaja od 13 do 16 sati pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement