Connect with us

BiH

Danas dženaza brutalno ubijenom Ronaldu Osmanoviću (FOTO)

Avatar

Published

on

Danas dženaza brutalno ubijenom Ronaldu Osmanoviću (FOTO)

Dženaza Ronaldu Osmnaoviću koji je ubijen 25. avgusta, bit će obavljena danas na groblju Vlakovo u 14 i 30 sati. Nakon što je obaljena obdukcija i utvrđeno da je Ronaldo podlegao povredama od smrtonosnih udaraca nožem u vrat, dogovoren je i ukop na groblje Vlakovo.

Podsjetimo, kako je ispričao istražiteljima maloljetni Ejjub D. koji je usmrtio Ronalda, uradio je to u samoodbrani te je potvrdio da su odranije poznavali Ronalda i Silvija, jer su zajedno igrali fudbal, prenosi Avaz.ba.

Poslije su došli u sukob sa Silvijom, zbog čega su prošle godine bili izloženi prijetnjama, koje su prijavljivali i Policijskoj upravi Novi Grad. Ronald, koji se družio sa Silviom, nije se zaustavio na prijetnjama nego je u nekoliko navrata i fizički napadao jednog od braće.

Ejjub D. je ispričao i da se dogovorili da se nađu na igralištu i da se potuku.

– Tada smo vidjeli Silvija kako trči i nosi sjekiru vičući p…. Iza njega je išao Ronald. Brat i ja vadimo nož i palicu te mi brat govori da se pazim. Silvio je tupim dijelom sjekire zamahnuo prema meni, ali je udario mog brata u glavu. Brat je primio taj udarac da bi mene zaštitio. Tada primjećujem Ronalda kako pesnicom namjerava da me udari i ja sam zamahnuo nožem i udario sam ga u vrat – ispričao je E.D.

Please follow and like us:

(Srednjabosna.com)

Objava Danas dženaza brutalno ubijenom Ronaldu Osmanoviću (FOTO) pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement