Connect with us

BiH

Davor pisao Gordani Tadić i SIPA-i: “Nema Boga ni Allaha koji će vam oprostiti ubistva djece”

Avatar

Published

on

Davor pisao Gordani Tadić i SIPA-i: “Nema Boga ni Allaha koji će vam oprostiti ubistva djece”

Davor Dragičević otac ubijenog Davida Dragičević na Facebook stranici Pravde za Davida napisao je otvoreno pismo Tužilaštvu BiH, glavnoj tužiteljica Gordani Tadić i Ageniciji za istragu i zaštitu.

Njegovo pismo prenosimo u cjelosti:

Da li su vama preče maline, kruške, jabuke od život vaših građana? David Dragičević i Dženan Memić su ubijeni, što vi vrlo dobro znate i posjedujete dokaze za taj organizovani zločin.

Dana 24. augusta 2018. godine sam lično predao sve dokaze u vezi sa organizovanim ubistvom moga djeteta. Da imate imalo ljudskosti, obraza i poštenja do sada bi sve bilo završeno i moje dijete bi našlo mir i spokoj.

Ne, vama su bitnije igrice na relaciji SDA-HDZ-SNSD. Svi gore navedeni su na slobodi, dok moje dijete trune u austrijskoj crnoj zemlji, zapamtite nema Boga ni Allaha koji će vam oprostiti ubistva djece.

Svojim nedjelovanjem samo potkrepljujete zločine i ubistva. Pravda za Davida, Pravda za Dženana, prava za svu djecu. Svemu jednom dođe kraj, a našoj djeci ste oduzeli život i dalje im prevrćete kosti. Zločini će biti kažnjeni”, napisao je Davor.

Objava Davor pisao Gordani Tadić i SIPA-i: “Nema Boga ni Allaha koji će vam oprostiti ubistva djece” pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement