Connect with us

BiH

Detalji obračuna ratobornih žena u Vučkovcima: Zaova i njena kćerka pr…

Avatar

Published

on

Detalji obračuna ratobornih žena u Vučkovcima: Zaova i njena kćerka pr...

Podjela imovine bivših supružnika motiv je za brutalnu tuču u kojoj je učestvovalo pet ratobornih žena, saznaje “Avaz”. Slučaj, o kojem bruji naša zemlja i region, odigrao se jučer oko 16 sati u gradačačkom naselju Vučkovci.

Izvor blizak istrazi otkrio nam je da je D. M. diobom bračne imovine dobila pola kuće, sa čime se nisu mogle pomiriti zaova i njezina kćerka. Tako su skovale plane i napale snahu. U tuču su se uključile još dvije žene, a svi akteri žive u inostranstvu.

Slučaj je pripadnicima Policijske uprave Gradačac istog dana u 16:25 sati prijavila R. M. (39). Prema navodima iz prijave, S. J. (55) je prijetila i upućivala psovke njezinoj kćerki. Potom je S. J. sa nekoliko žena došla u privatnu kuću R. M. gdje je došlo do okršaja. Kako saznajemo, sijevale su pesnice na sve strane, a bilo je i težih udaraca.

Akteri makljaže D. M., R. M., A. V., S. V. i H. M. zatražile su ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Gradačcu. Povrijeđene S. V. i H. M. zadobile su teže povrede pa su zbrinute u tuzlanskoj bolnici.

U slučaj se uključilo i nadležno tužilaštvo koje je otvorilo opsežnu istragu. U toku je saslušanje aktera incidenta i kvalifikacija krivičnih djela.

Please follow and like us:

(Srednjabosna.com)

Objava Detalji obračuna ratobornih žena u Vučkovcima: Zaova i njena kćerka pretukle snahu pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement