11.7 C
Jajce
Petak, 24 ožujka, 2023
Jajce Sport Turizam

Dino Bajrić pobjednik 7. međunarodnih skokova s vodopada u Jajcu

Sarajlija Dino Bajrić pobjednik je 7. međunarodnih skokova s vodopada u Jajcu, koji su održani unatoč lošim vremenskim uvjetima.

Po kišnom vremenu ispod vodopada okupilo se nekoliko stotina posjetitelja koji su podržali natjecatelje iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. U natjecateljskom dijelu nastupilo je 12 skakača, a u revijalnim skokovima još četvorica.

Prisutnima u Jajcu obratili su se direktor JU “Agencija Jajce” Anto Brtan i načelnik općine Jajce Edin Hozan.

“Hvala vam što ste došli uprkos vremenskim neprilikama i hvala skakačima koji su se ipak odlučili natjecati. Uživajte i nadam se da će i ovi skokovi biti napeti kao i prošle godine kada smo imali treću seriju skokova”, kazao je Brtan.

Hozan je kazao da im je zadovoljstvo vidjeti domaće posjetitelje i turiste koji daju veličinu općini Jajce i skokovima.

“Posebno se zahvaljujem direktoru Brtanu i suradnicima koji su dali sve od sebe da organizacija bude na visokom nivou i svima koji su stali iza ovog projekta”, izjavio je Hozan.

Skakači u Jajcu natjecali su se u stilu “lasta”, a natjecanje je otvorio Danko Dangubić. Nakon prve serije skokova Evlad Krnić i Dino Bajrić su imali po 29,5 poena, dok je u drugoj seriji Bajrić briljirao sa pet desetki i time osigurao pobjedu, a Krnić sa pet ocjena od 9,5.

U revijalnom dijelu sa skakaonice jednog od najljepših vodopada u Europi skakali su: Vladan Popović, Sanel Duvnjak, Senad Durdžić i Sanjin Zejnilagić, koji je odnio pobjedu u ovoj kategoriji.

Povezane vijesti

FK Sarajevo osigurao prenos pripremnih mečeva: Besplatno za 1800 članova, poznata cijena za ostale

Jajce Online

Ibrahimović i Mihajlović uzeli mikrofon i zasjenili ostale zvijezde (VIDEO)

Jajce Online

Raspored misa za blagdane Svih svetih i Dušni dan

Glavni Urednik