Connect with us

Jajce Online

Dobili dozvolu Štaba za civilnu zaštitu: Nogometaši Hajduka krenuli s treninzima

Avatar

Published

on

Uskrsni ponedjeljak donio je novosti kada su u pitanju treninzi Hajduka. Od danas igrači mogu trenirati na stadionu, no po posebnim unaprijed dogovorenim i odobrenim pravilima kojih se svi moraju pridržavati.

Uskrsni ponedjeljak donio je novosti kada su u pitanju treninzi Hajduka. Od danas igrači mogu trenirati na stadionu, no po posebnim unaprijed dogovorenim i odobrenim pravilima kojih se svi moraju pridržavati.

Tako će u istom terminu na stadionu moći boraviti samo po dvojica igrača, jedan će raditi na glavnom, a drugi na pomoćnom terenu, a sve po programima koji su pripremili kondicijski treneri Toni Modrić i Šime Veršić.

Svaki igrač dobit će na svoj mobitel raspored vježbi, dionice i tempo kojim mora raditi, a treneri će ih pratiti sustavom Catapult, kojim i inače pomoću GPS-a nadziru njihovo kretanje na treninzima.

“Zatražili smo mišljenje Štaba za civilnu zaštitu i dobili odobrenje za ovakav vid aktivnosti. Bolje je da igrači trče na stadionu koji je izoliran od vanjskoga svijeta, nego po Žnjanu ili ranije po Marjanu gdje ima jako puno ljudi. Naravno, svi se moraju pridržavati naputaka, pa se tako igrači neće međusobno sretati, neće se ni zadržavati na stadionu, niti će koristiti svlačionice… Na stadion će dolaziti od svojih kuća obučeni za trening, a nakon treninga se također vraćaju kućama gdje će se i tuširati…”, pojasnili su iz Hajduka.

Zasad je rad organiziran tako da će se igrači izmjenjivati tokom cijeloga dana, svakih sat vremena po dvojica kako bi svi dobili priliku odraditi trening. Naravno, riječ je isključivo o trčanju i jednostavnijim vježbama, a ostalo bi trebalo doći u sedmicama pred nama.

Plan je da se jednom, kad mjere popuste, oforme grupe od dva do četiri igrača koji će odrađivati treninge s loptom kako bi što spremniji dočekali zajedničke treninge, odnosno nastavak prvenstva kome se svi nadaju.

Kao što je već poznato, Hrvatski nogometni savez je napravio tri scenarija za nastavak sezone, prema najpovoljnijem utakmice bi započele 16. maja, druga je varijanta 30. maja, a treća 13. juna.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Dobili dozvolu Štaba za civilnu zaštitu: Nogometaši Hajduka krenuli s treninzima pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement