Connect with us

BiH

Dodik: DNS reagovao ishitreno, koalicija stabilna

Avatar

Published

on

Dodik: DNS reagovao ishitreno, koalicija stabilna

Lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je da vladajuća koalicija ostaje jedinstvena, ali smatra da je DNS istupanjem iz te koalicije reagovao ishitreno.

Dodik je poslije sastanka lidera koalicije rekao da smatraju da treba sačekati izjašnjavanje opštinskih i gradskih odbora DNS o tome da li ostaju privrženi dosadašnjoj koaliciji ili ne.

On je najavio da već od sutra kreću smjene kadrova DNS-a, tamo gdje su, kako je rekao, pravili probleme.

Na sastanku vladajuće koalicije u Banjaluci analizirana je odluka DNS-a da istupi iz vladajuće koalicije u Republici Srpskoj i na niovu Bosne i Hercegovine.

Sastanku su prisustvovali lideri SNSD-a Milorad Dodik, Demosa Nedeljko Čubrilović, NDP-a Dragan Čavić, Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, SPS-a Goran Selak, potpredsjednik Socijalističke partije Živko Marjanac. Prisutni su bili i potpredsjednici SNSD-a Željka Cvijanović i Radovan Višković, generalni sekretar SNSD-a Luka Petrović, član Predsjedništva SNSD-a Dragan Lukač.

[embedded content]

Na pitanje novinara da prokomentariše odluku Predsjedništva DNS-a da izađu iz vladajuće koalicije u RS, Dodik je ranije danas izjavio kako je to njihova odluka.

“Mnogi ugledni članovi te stranke javili su mi se i rekli da ne podržavaju takvu odluku”, rekao Dodik novinarima u Bratuncu.

bhrt.ba

Objava Dodik: DNS reagovao ishitreno, koalicija stabilna pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement