2.1 C
Jajce
Nedjelja, 24 listopada, 2021
Klik Jajce
BiH Jajce Online

Dodik o Severini: Nemam veze sa tom televizijom, a i da imam ne bih je angažovao

.fb_iframe_widget span{width:460px!important}.fb_iframe_widget iframe{margin:0!important}.fb_edge_comment_widget{display:none!important}

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, nakon vijesti da je Severina odbila “Dodikovu televiziju” zbog njegovih stavova o Srebrenici, oglasio se i poručio da nema veze sa spomenutom televizijom, a i da ima nikada ne bi dozvolio saradnju sa Severinom zbog njenog odnosa prema patrijarhu Porfiriju, piše ATV.

– Ja nemam veze sa tom televizijom. Da mene neko pita, da Severina uđe u bilo kakav aranžman, ona ima tako negativan odnos prema našem patrijarhu (Porfirije) da ja ne bih prešao preko toga. Ali, ja ne utičem na to, pa se moglo nešto desiti. To su radili ljudi koji formiraju tu novu televiziju. Nikakve veze nemam sa tom televizijom – rekao je Dodik.

Dodik poručuje da, kada bi on bio vlasnik te televizije i da je Severina imala ugovor, tražio bi da se poništi upravo zbog njenog vrijeđanja patrijarha Porfirija.

– Nemam namjeru da kažem ništa loše prema njoj, ali da je mene neko pitao nikad ne bi imala dogovor sa nekom mojom kompanijom – rekao je Dodik.

Autor: Avaz.ba / ATV

The post Dodik o Severini: Nemam veze sa tom televizijom, a i da imam ne bih je angažovao appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Zmaj na transfer listi: Koeman Pjanića definitivno prekrižio zbog javnih istupa

Jajce Online

Druga strana medalje: Da li Rimac zaista preuzima Bugatti?

Jajce Online

Akcija federalne inspekcije i sarajevske policije na autopijaci na Stu…

Jajce Online