11.1 C
Jajce
Subota, 16 listopada, 2021
Klik Jajce
BiH Jajce Online

Dok je trebao biti u izolaciji učestvovao u tuči

Policiji u Gradišci protekle subote je prijavljena tuča dvije osobe na benzinskoj pumpi u mjestu Bistrica, a u tuči su učestvovali N.A. i F.K., obojica iz Gradiške.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Gradiška, daljim radom je utvrđeno da N.A. ima rješenje o izolaciji zbog virusa korona čime je počinio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

“Postupajući po navedenom događaju, policijski službenici su utvrdili da su javi red i mir po članu 12. Zakona o javnom redu i miru (tuča i fizički napad) narušila lica inicijala  N.A. i F.К. obojica iz Gradiške, te će protiv istih biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se po kompletiranju predmeta protiv lica N.A. u redovnoj proceduri dostavi izvještj o počinjenom krivičnom djelu.

 

(ATV)

The post Dok je trebao biti u izolaciji učestvovao u tuči appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

“Slučaj Dženan Memić”: Podignuta optužnica protiv Zijada Mutapa, Alise Ramić, Hasana Dupovca, Josipa Burića i Muamera Ožegovića

Jajce Online

Više ozlijeđenih u teškoj prometnoj nesreći između Mostara i Jablanice

Jajce Online

Uoči Palmerove posjete BiH: Može li doći do dogovora o izmjenama Izbornog zakona?

Jajce Online