Connect with us

BiH

Dok njen muž poziva građane u izolaciju, supruga sa drugaricam ispija kafu na izletištu

Avatar

Published

on

Dok njen muž poziva građane u izolaciju, supruga sa drugaricam ispija kafu na izletištu

Uprkos storogim pravilima zabrane okupljanja, zatvaranja izletišta, parkova i šetališta društvenim mrežama kruži selfi supruge komadanta Štaba za vanredne situacije Sanje Radojičić sa jednog banjalučkog izletišta.

Važe li mjere za sve građane ili je supruga Igora Radojičića pošteđena?

Za komentar smo pitali narodnog poslanika Igora Crnadka koji je pozvao gradonačelnika Radojičića da opozove odluku o zatvaranju Banj brda, gradskih parkova i šetališta uz Vrbas.

Razočaravajuća je slika koja se pojavila na društvenim mrežama da na izletišta dok su zatvorena uživa supruga gradonačelnika Radojičića. Očigledno je da jedna pravila važe za građane Banjaluke, a druga za visoke funkcionere SNSD-a. To je ono što jako vrijđa sve građane Banjaluke i što mogu samo najoštrije osuditi“, kaže Crnadak za banjalukadanas.com.

Crnadak kaže da je to besmislena odluka, da se moglo pojačati prisustvo policije i zabraniti okupljanje.

Ljudi koji trče i brzo hodaju u prirodi ne ugrožavaju ni sebe, ni druge. Naprotiv, jačaju vlastiti imunitet i poboljšavaju fizičku kondiciju. Ali kada već postoji takva odluka ona mora da važi sve“, zaključio je Crnadak.

Objava Dok njen muž poziva građane u izolaciju, supruga sa drugaricam ispija kafu na izletištu pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement