Connect with us

BiH

Dragan Bursać građanima Banje Luke: Ne ser..e!

Avatar

Published

onBanjalučka policija u nedjelju je uhapsila Dejana Kostića (1990.) iz Banje Luke zbog zlostavljanja neimenovanog banjalučkog konobara, što je dokumentovano i potresnim videom.
U međuvremenu, objavljen je još jedan video ovog nasilnika koji maltretira mladića u svom automobilu.
Sve ovo je potreslo građane Banje Luke, što je izazvalo i reakciju banjalučkog novinara Dragana Bursaća koji se tim povodom oglasio na društvenim mrežama.
“Banjaluka grad urbicida, elitocida, etničkog čišćenja, miniranih i srušenih džamija, grad pizdunskih ćutologa koji je mirno posmatrao kako mu četnici odvode sugrađane devedesetih u izbjeglištvo ili smrt, sjetio se da je “ugrožen” od nekih huligana Borčevih baš jutros?!
Ne serite!!!
Pa Banjaluka je sistematski STVORILA, RODILA I ODGOJILA djecu kojoj su nasilje, zlostavljanje i tortura sastavni i poželjni dio života.
E, kad su tako uzgojena djeca stasala, kad više sa svojim mentorima nemaju nesrba za zlostavljanje, okrenula su se nekoj drugoj, prisutnoj djeci i njihovim roditeljima.
I šta kažete, problem se pojavio nedavno, prije par godina??? A do tada je sve savršeno funkcionisalo???”, napisao je Bursać.

(Fokus.ba)

Objava Dragan Bursać građanima Banje Luke: Ne ser..e! pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement