Connect with us

Jajce Online

Dragan Marinković Maca: Predstava “Kakva ti je žena, takav ti je život…

Jajce Online

Published

on

Popularni glumac i komičar je u razgovoru za naš portal najavio premijeru ove predstave koja će biti održana pred publikom u Beogradu 10. oktobra, zatim 17. oktobra u Zagrebu, dok će 24. oktobra priliku da se nasmije uz Macu imati i publika u Sarajevu.

U ovoj predstavi glumac je na duhovit način obradio temu muško-ženskih odnosa.

“Moram reći da je pretpremijera predstave prošla savršeno, komentari i reakcije publike su sjajni, iznad mojih očekivanja. Znao sam da je predstava dobra, ali da je toliko dobra, to me iznenadilo. Ali, to je tema koja se tiče svih nas, prožeta je mnoštvom emocija, bez obzira što publiku u nekom trenutku dovede do suza. Priča govori o muško-ženskim odnosima iz svih uglova, oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo”, kazao je Marinković.

Karte za predstavu “Kakva ti je žena, takav ti je život”, koja će biti odigrana u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu (BKC), puštene su u prodaju.

(Klix)

Objava Dragan Marinković Maca: Predstava “Kakva ti je žena, takav ti je život” je nadmašila moja očekivanja pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement
The location could not be found.