Connect with us

Jajce Online

Drama u Srbiji: Peterica fudbalera se onesvijestila u svlačionici nako…

Avatar

Published

on

Fudbalerima FK Kušiljevo iz Svilajnca pozlilo je po odlasku u svlačionicu, nakon utakmice u Meševu kod Kruševca, a njih peterica bez svijesti su pronađeni u svlačionici.

Fudbalerima FK Kušiljevo iz Svilajnca pozlilo je po odlasku u svlačionicu, nakon utakmice u Meševu kod Kruševca, a njih peterica bez svijesti su pronađeni u svlačionici.

Prema do sada nepotvrđenim informacijama sumnja se da je do zdravstvenih problema došlo usljed udisanja plina, a fudbaleri su van životne opasnosti, piše RTS.

“Svi fudbaleri su dobili kiseonik, nalaze se van životne opasnosti i bit će pušteni kući”, potvrđeno je iz Hitne pomoći.

Sumnja se da je do zdravstvenih problema došlo usljed udisanja plina kojim se, prema riječima Jovana Stamenkovića, sekretara svilajnačkog kluba, zagrijeva voda u bojleru svlačionice.

Do incidenta je došlo nakon završetka utakmice 16. kola Zone Zapad u kojoj su se u Meševu kod Kruševca susreli FK Meševo i FK Kušiljevo iz Svilajnca, fudbalerima gostujućeg tima je, pozlilo po odlasku u svlačionicu.

Ekipa Hitne pomoći petericu najugroženijih fubalera, u svjesnom stanju, prevezla je za Kruševac, dok su se ostali članovi tima sa slabijim tegobama tokom večeri sami javili službi Hitne medicinske pomoći.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Drama u Srbiji: Peterica fudbalera se onesvijestila u svlačionici nakon udisanja plina pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement