Connect with us

Jajce

Druženje bivših đaka, sjetili se Vedrana Bagarića

Avatar

Published

on

Dana 10.8.2019. god. razred elektrotehničara koji je maturirao 2003./2004. školske godine u Jajcu je proslavio svoju petnaestu godišnjicu mature.

Na godišnjici mature su bili i pojedini profesori koji su izveli ovu generaciju na pravi put. Proslava je održana uz ugodno druženje na Planinarskom domu Ćusine kod Jajca čijim se članovima ujedno i zahvaljuju.

Ovaj razred već nekoliko godina proslavlja svake godine svoju godišnjicu mature za razliku od nekih drugih koji to pokušavaju svake pete godine. Razlog je jednostavan, jer su svjesni da im je to možda i najljepši period u mladosti bio.

Nažalost, ovaj susret ima i svoju tužnu stranu. Na samom okupljanju prvo što urade jest da obiđu grob svoga pokojnog prijatelja iz školske klupe Vedrana Bagarić, upale svijeću i polože vijenac.

Naime, u noći nakon proslave mature 2004. god. se desila prometna nesreća čije su živote izgubili pokojni Vedran Bagarić i Mijo Cvitić. Nadamo se da se ovakve tragične stvari više neće dešavati.

Kako to bude s većinom generacija, tako i s ovom, da nakon završetka srednje škole većina napusti BiH. S toga je jako teško da se svi okupe ali se trude da ih bude što više i već je dogovoren susret za iduću godinu.

 

 

(Jajce Online)Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement