Connect with us

BiH

Džaferović i Komšić odali počast poginulima Armije RBiH: Zahvaljujući njima živimo u miru

Avatar

Published

on

Džaferović i Komšić odali počast poginulima Armije RBiH: Zahvaljujući njima živimo u miruPredsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i član Predsjedništva BiH Željko Komšić su, povodom Dana Armije RBiH, odali počast i položili cvijeće na mezarju Kovači i na spomen-obilježjima na groblju Koševo, Sveti Josip i Sveti Marko, gdje su sahranjeni poginuli pripadnici Armije RBiH.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i član Predsjedništva BiH Željko Komšić su, povodom Dana Armije RBiH, odali počast i položili cvijeće na mezarju Kovači i na spomen-obilježjima na groblju Koševo, Sveti Josip i Sveti Marko, gdje su sahranjeni poginuli pripadnici Armije RBiH.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Članovi Predsjedništva BiH su naglasili da su hrabri borci Armije Republike Bosne i Hercegovine dali živote za odbranu svog naroda i države Bosne i Hercegovine. Istakli su da se osnivanjem Armije RBiH i borbom njenih pripadnika koji su branili državu, danas živi u miru, ali i nastavlja borba na očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta države Bosne i Hercegovine.

Članovi Predsjedništva BiH Džaferović i Komšić su kazali da je 15. april jedan od najznačajnijih datuma u historiji Bosne i Hercegovine te da, zbog svih onih koji su dali živote za odbranu domovine, ali i zbog njihovih porodica i budućih naraštaja, ovaj važni datum mora imati posebno mjesto i generacijama koje dolaze.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i član Predsjedništva BiH Željko Komšić su povodom Dana Armije Republike Bosne i Hercegovine uputili čestitke svim bivšim pripadnicima Armije RBiH, članovima porodica šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima, demobilisanim borcima i veteranima Armije RBiH, dobitnicima najvećih ratnih priznanja i svim patriotima koji su stali u odbranu Bosne i Hercegovine.

Klix.ba

Objava Džaferović i Komšić odali počast poginulima Armije RBiH: Zahvaljujući njima živimo u miru pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement