Connect with us

BiH

Džaferović: Saradnja bh. institucija i misije UN-a u BiH izuzetno uspješna

Avatar

Published

on

Džaferović: Saradnja bh. institucija i misije UN-a u BiH izuzetno uspješnaPredsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović razgovarao je danas putem videolinka s novom rezidentnom koordinatoricom Ujedinjenih nacija za BiH Ingrid Macdonald, ocijenivši da je dosadašnja saradnja bh. institucija i misije UN-a bila izuzetno uspješna.

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović razgovarao je danas putem videolinka s novom rezidentnom koordinatoricom Ujedinjenih nacija za BiH Ingrid Macdonald, ocijenivši da je dosadašnja saradnja bh. institucija i misije UN-a bila izuzetno uspješna.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Izrazio je nadu da će ona u narednom periodu saradnja biti dodatno unaprijeđena, realizacijom značajnih projekata, prije svega ciljeva za samoodrživi razvoj iz Agende 2030.

Posebno je naglasio ulogu UNDP-a u podršci Bosni i Hercegovini prilikom nabavke medicinske opreme potrebne za borbu protiv pandemije koronavirusa, saopćeno je iz Predsjedništva BiH.

Klix.ba

Objava Džaferović: Saradnja bh. institucija i misije UN-a u BiH izuzetno uspješna pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement