Klik Jajce
BiH Jajce Online

Egzotičnih destinacija od kojih zastaje dah

Ako ne znate gdje bi mogli otputovati ovog ljeta možete se odlučiti za neku od ovih destinacija. Pogledajte plaže od kojih zastaje dah…

Oahu, Havaji

Surferska nacija Havaji – Oahu, je najveće havajsko ostrvo, koje je blagosloveno nevjerovatnim mjestima koja oduzimaju dah. Od stijene u obliku srca na Mauiju, do Halona otvora u Oahuu, ovaj ostrvski grad je idealna destinacija, sa predivnim plažama, zalivima, zelenim dolinama, koje su često bile poleđina holivudskih klasika, kao što su Igre gladi i Park iz doba Jure.

  • Oahu, Havaji

    Oahu, Havaji

    FOTO: AGENCIJE


Kankun, Meksiko

Krećući se jugoistočno, prema jukatanskom poluostrvu, nailazimo na predivni grad Kankun u Meksiku. Smješten u Karipskom moru, ovaj grad je najpoznatiji po svom konceptu očuvanja morskog života, što najviše privlači turiste. Najbolji dio ovog koncepta je podvodni muzej Musa, koji predstavlja preko 500 podvodnih statua i nalazi se pored Mančones grebena. Jedini način na koji možete doživjeti ovu ljepotu je ronjenjem do dubine mora.

  • Kankun, Meksiko

    Kankun, Meksiko

    FOTO: AGENCIJE


Hormozgan, Iran

Put do ekstremnog juga Irana, odvešće vas do ove predivne provincije koja se zove Hormozgan. Pored tradicionalnog hamama, hindu hramova i kraljevskih vila nekadašnjih kraljeva i kraljica, ono što se najviše izdvaja kao popularna turistička lokacija u ovom delu zemlje, je plaža protkana fitoplanktonima, zbog kojih neodoljivo svetluca tokom večernjih časova.

 

 

(avaz)

The post Egzotičnih destinacija od kojih zastaje dah appeared first on Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Povezane vijesti

Što se događa u BiH: Kad smo bili u karanteni, samo dvaput broj zaraženih u 24 sata bio veći nego danas

Jajce Online

Problemi za Real, direktno iz Velsa: Utakmica kvalifikacija za Euro ‘o…

Jajce Online

Pogledajte prvu epizodu serijala “Stanje BiH društva: EU i NATO percep…

Jajce Online