Connect with us

BiH

EKIPA “RADIĆ COMPANY” POBJEDNIK MALONOGOMETNOG TURNIRA

Avatar

Published

on

Povodom obilježavanja 25. obljetnice oslobođenja kraljevskog grada Jajca, udruga “13. rujan” Jajce  i ove godine je organizirala tradicionalni malonogometni turnir na kojem su sudjelovale 24 ekipe.

Poslije uzbudljivog sportskog natjecanja u proteklih 10 dana, sinoć su odigrane utakmice završnice turnira.

U finalnoj utakmici, ekipa “Radić Company” bila je bolja od momčadi “Elvir MS Gradnja” rezultatom 5:0, te tako osvojila ovaj prestižni turnir. Pobjednički pokal i novčanu nagradu pobjednicima turnira uručio je kandidat za načelnika općine Jajce, gosp. Anto Brtan. Nagrade za 2., 3. i 4. mjesto uručili su predsjedatelj OV Jajce, gosp. Ivo Šimunović, zastupnik u Federalnom Domu naroda gosp. Marko Saraf i predsjednik udruge 13. rujan Jajce gosp. Darko Samardžić.

U utakmici za treće mjesto igrala se neizvjesna utakmica u kojoj je ekipa “Rudinici boksita” nakon boljeg izvođenja penala pobijedila ekipu “OPG Blažević”.

 

Organizator turnira je pružio priliku i našim mladim nogometašima da pred brojnom jajačkom publikom pokažu svoje znanje. Nastupile su četiri ekipe najmlađih nogometaša: Vitezovi kraljevskog grada Jajca, JU “Agencija Jajce”, Grafoprint i Pougarka. U finalnoj utakmici ekipa Pougarka bila je bolja od Vitezova s rezultatom 1:0. U utakmici za 3. mjesto ekipa JU “Agencija Jajce” nadigrala je Grafoprint rezulatom 5:0.

 

Udruga 13. rujan Jajce / volimjajce.comFeed: VolimJajce.com

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement