Connect with us

BiH

Evo gdje možete pretraživati poslove u Njemačkoj

Avatar

Published

on

Evo gdje možete pretraživati poslove u Njemačkoj

Evo gdje možete pretraživati poslove u Njemačkoj

 

Poznato je da 2020. godine u Njemačkoj na snagu stupa novi zakon koji će olakšati radnicima izvan zemalja EU zaposlenje u toj zemlji. Podsjetimo, u Njemačkoj ima više od milijun slobodnih radnih mjesta, a neki projekti već stoje zbog nedostatka radnika. Njemačka vlada je još ranije kreirala višejezični portal za stručnu radnu snagu iz inozemstva – www.make-it-in-germany.com. Ova stranica dostupna je i na jezicima naroda BiH.

Cilj ove internet stranice je da informira osobe zainteresirane za imigraciju, kako uspješno mogu organizirati svoj put prema Njemačkoj – od priprema u zemlji porijekla do dolaska i prvih koraka u Njemačkoj, piše Biznisinfo.

Ukoliko, ipak, želite provjeriti slobodna radna mjesta u Njemačkoj, to, između ostalog, možete uraditi na OVOM LINKU, na kojem se nudi više tisuća poslova. Dok Njemačka vlada već aktivno radi na privlačenju radnika iz inozemstva, vlasti u BiH ne poduzimaju gotovo ništa da zaustave iseljavanje stanovništva. Stoga postoji strah da bi 2020. zapravo mogla postati “Godina egzodusa” za stanovništvo Bosne i Hercegovine.

abcportal.info

(Srednjabosna.com)

Objava Evo gdje možete pretraživati poslove u Njemačkoj pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement