Connect with us

Jajce Online

Evropski prvak stiže u Bosnu i Hercegovinu da sprovede završne priprem…

Avatar

Published

on

Od strane predstavnika GRADA SUNCA definitivno obavješteni da evropski šampion RK Vardar Skoplje u periodu od 02. do 12. augusta 2019. godine dolazi u naš grad da sprovedu završne pripreme za sljedeću sezonu.

Za velikim zadovoljstvom vas obavještavamo da smo sa kompanijom SWISSLION napravili dogovor da se od 09. 2019. do 11. augusta 2019. godine održi i drugi Međunarodni rukometni turnir pod pokroviteljstvom ove kompanije, na kome će uz šampione Evrope RK Vardar Skoplje iz Makedonije, uzeti učešće prošlogodišnji osvajači RK Metaloplastika iz Šapca-Srbija, RD Butan plin Izola iz Slovenije, dobro poznati naši rivali iz Premijer lige Bosne i Hercegovine, RK Borac Banjaluka i RK Izviđač Ljubuški i naravno naš klub RK Leotar Trebinje.

Turnir je zamišljen da se igra u dvije grupe po tri ekipe, svak sa svakim unutar grupa da bi se posljednjeg dnjeg dana turnira – nedjelja 10. augusta 2019 igralo za konačni plasman.

Biće ovo spektakularan sportski događaj ne samo za naš grad već i za cijelu državu, a naš klub je počastvovan time što će biti dio ovog velikog događaja, navodi se u saopštenju trebinjskog sastava.

(sport1)

Objava Evropski prvak stiže u Bosnu i Hercegovinu da sprovede završne pripreme za sljedeću sezonu pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement