Connect with us

BiH

Fejs i Rejs: Senad kroz suze raskrinkao Kavazovića, Islamsku zajednicu…

Avatar

Published

on

Tema “Centralnog dnevnika”, kojeg uređuje i vodi novinar Senad Hadžifejzović na FACE TV-u, bila je usmjerena na reisa Kavazovića, odnosno na intervju koji je sa njim trebao imati popularni novinar, a čije učešće je reis Kavazović odbio.

Odbijanje učešća u emisiji interaktivnog formata od strane reisa Kavazovića nije obeshrabrilo Hadžifejzovića da istu ne vodi, odnosno ne uredi krajnje argumentovano i profesionalno iako vidno potrešen.

“Prije nego počnemo, halal od vjernika koji misle da nisam treb’o reagovati u ramazanu, ali kako da ja halalim kada sam na pravdi Boga napadnut… u ramazanu. Morao sam reagovati jer da sam šutio do petka da li bih postao sumnjiv, odnosno šutnjom priznao potvoru. Ja, nažalost, nemam taj nivo sabura i divim se ljudima koji imaju… da istrpe nepravdu i odlože reakciju.

Moj nam, moja čast, reaguju odmah na nepravdu, laž i potvoru, pogotovu kada znam šta joj je cilj – uništiti jednog čovjeka, njegove radnike, njegov projekat, televiziju…

U toj huji, ipak vrlo racionalan iako teško ranjen pozvao sam javno reisa Kavazovića na intervju…”

 

(Face tv)

 

 

 

 

 

 

Objava Fejs i Rejs: Senad kroz suze raskrinkao Kavazovića, Islamsku zajednicu i milione maraka pojavila se prvi puta na Jajce Online.

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement