Connect with us

Jajce Online

FK Velež: Na glavnom ulazu stadiona Rođeni bit će instalirani elektron…

Avatar

Published

on

Povodom organizacije utakmice 20. kola BH Telecom Premijer lige BiH, Fudbalski klub Velež Mostar obavijestio je javnost i navijača o nekoliko odluka.

Povodom organizacije utakmice 20. kola BH Telecom Premijer lige BiH, Fudbalski klub Velež Mostar obavijestio je javnost i navijača o nekoliko odluka.

– Na glavnom ulazu stadiona Rođeni bit će instalirani elektronski detektori/vrata/ i ovim putem Fudbalski klub Velež Mostar moli sve navijače da na stadion dođu nešto ranije kako bi se izbjegle eventualne gužve na ulazima pred sam početak utakmice, te kako bi na vrijeme mogli zauzeti svoje mjesto na stadionu.

– Svim vlasnicima sezonskih/polusezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2019/2020, Fudbalski klub Velež Mostar obezbijedio je zaseban ulaz na stadion Rođeni/Ulaz br.2 – Pored trafo stanice/ koji se nalazi 20 metara od glavnog ulaza.

“Ovim putem još jednom želimo da napomenemo da svi oni koji nisu bili u prilici to uraditi do sada, ulaznice za utakmicu će moći kupiti na dan utakmice, na prodajnom mjestu ispred stadiona Rođeni koje će biti otvoreno od 12.30 sati”, saopšteno je iz mostarskog kluba.

Utakmica protiv FK Zvijezda 09 je na rasporedu u subotu, 22. februara na stadionu Rođeni sa početkom u 14.30 sati.

FK Velež

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava FK Velež: Na glavnom ulazu stadiona Rođeni bit će instalirani elektronski detektori pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement