Connect with us

Jajce

Forza pozajmice sada dostupne i u Jajcu

Avatar

Published

on

Nepredviđeni troškovi su često iznenađenje sa kojim se svi prije ili kansije susretnemo. Svi smo se našli ispred neplaniranih događaja kao što su slavlja, pokvaren automobil ili hitna zdravstvena intervencija. Kako ne biste prolazili kroz neprijatnosti koje sa sobom nosi pozajmljivanje novca od porodice i prijatelja, kao idealno rješenje izdvajaju se servisi koji se bave izdavanjem kratkoročnih pozajmica.

Forza.ba je finansijski online servis koji u Bosni i Hercegovini postoji već tri godine i svojim klijentima nudi najbrže i najpogodnije pozajmicame u državi. Bez obzira na to gdje se nalazite, zahvaljujući Forzi, možete aplicirati za zajam od 100 do 400 KM putem interneta, potpuno sigurno. Ove kratkoročne pozajmice nude mogućnost apliciranja u svega par koraka i podizanja željenog novca već za 15 minuta.

Novost koja će obradovati sve građane Jajca je da će za njih od sada Forza zajam biti još lakše dostupan. Naime, svoju pozajmicu u Jajcu sada možete podići na isplatnom mjestu Hrvatske pošte Mostar, na adresi H.V. Hrvatinića b.b, radnim danima od 8 do 16:3o, a subotom od 8 do 13 časova.

Za Forza zajam mogu aplicirati svi građani starosti od 18 do 70 godina, a jedina neophodna dokumentacija je važeća lična karta, mobilni telefon i e-mail adresa. Ukoliko prvi put aplicirate za Forza pozajmicu, dobijate potpuno bespatan zajam sa 0% kamate i 0% naknade. Dakle, ukoliko podignete 400 KM, upravo toliko i vraćate – 400 KM. Osim toga, prilikom aplikacije sami birate željeni rok otplate, od 7 do 30 dana.

Servis kojem vjeruju

Više od 100 000 zadovoljnih korisnika izabralo je Forzu kao svog finansijskog partnera u onim trenucima kada je novac hitno potreban. Upravo zbog toga Forza važi za siguran online servis, idealan za prevazilaženje kratkoročnih finansijskih problema, bez straha od visokih kamata i skrivenih troškova.

Postupak apliciranja je veoma jednostavan. Na web adresi forza.ba popunite formular, nakon čega ćete primiti poziv od operatera, te e-mail ili SMS sa odlukom o pozajmici. Novac nakon toga možete podići na šalteru pošte.

Forza pozajmice dostupne su non-stop, a podršku operatera imate svakog dana od 8 do 20 časova, čak i vikendom. Ukoliko aplicirate van radnog vremena, vrijeme čekanja na isplatu biće duže od 15 minuta.

Za više informacija kliknite na Forza.ba , pozovite 051/492-610, javite se putem Viber-a na +387 65/353-353, na Facebook stranicu Forza ili pošaljite e-mail na [email protected]

Feed: Jajce-Online.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement