Connect with us

Jajce

Franjevački muzej Jajce predstavljen na Sarajevo 4 Wall – Jajce Press – Provjereno, s lica mjesta

Avatar

Published

on

Franjevački muzej Jajce predstavljen na panel diskusiji “Namještaj u fokusu poslovanja”. Panel diskusija je organizirana u okviru “Sarajevo 4 Walls”, trećeg međunarodnog sajma namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije u Zetri, u Sarajevu. Na diskusiji su sudjelovali brojni stručnjaci iz različitih oblasti poslovanja koje se vežu za ovu temu.

Panel diskusiju je moderirala Vila Sutović, arhitektica i urednica pratećih sadržaja sajma. Govornici na panel diskusiji su bili: Tatjana Neidhardt (profesorica na Pedagoškoj akademiji), Nedim Hadžiabdić (arhitekt), Šemsa Alimanović (tajnica grupacije šumarstva i drvne industrije Vanjskotrgovinske gospodarske komore Federacije BiH), Zorica Perić (dirktorica razvoja i plasmana firme Perić), Azra Hadžić (direktorica marketinga talijanskig brenda Calligaris), Amir Kapić (direktor firme “FEF”), Vildan Šukalo (direktor razvoja i prodaje House.ba i projekta House&Building Council) i Amar Zuka (asistent Arhitektonskom fakultetu u Sarajevu)

Arhitekt Amar Zuka prezentirao je projekt Franjevačkog muzej Jajce. Upravo taj projekt dobitnik je prestižne nagrade za najbolji enterijer na ovogodišnjoj izložbi Collegium Artisticum.

Feed: jajcepress.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement