Connect with us

Jajce Online

Fudbalski savez RS dobio odgovor Ministarstva: Utakmice moguće tek od 1. jula!

Avatar

Published

on

FSRS objavio je na zvaničnom sajtu odgovor Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, na upit o mogućem nastavku prvenstava.

FSRS objavio je na zvaničnom sajtu odgovor Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, na upit o mogućem nastavku prvenstava.

Kako se navodi, uzimajući u obzir epidemiološku situaciju, tek od 1. jula tekuće godine moglo biti razmatrano popuštanje mjera po ovom pitanju.

“U cilju blagovremenog informisanja i zauzimanja stavova, te priprema za nastavak fudbalskih takmičenja na svim nivoima, Fudbalski savez Republike Srpske je u stalnim kontaktima sa Štabom za vanredne situacije Republike Srpske kao i sa nadležnim ministarstvima.

Danas je na našu adresu stigao odgovor Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, na upit o mogućem nastavku prvenstava, gdje se navodi da bi uzimajući u obzir epidemiološku situaciju, tek od 1. jula tekuće godine moglo biti razmatrano popuštanje mjera po ovom pitanju.

Fudbalski savez Republike Srpske će narednih dana održati niz sastanaka, kako sa nadležnim državnim organima, tako i sjednicu Izvršnog odbora FSRS, na kojima će biti donesene konačne odluke o aktuelnim pitanjima na temu fudbalskog sporta i eventualnog nastavka sezone 2019/20. koja je prekinuta usljed pandemije koronavirusa, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena”, piše u saopštenju.

KOMENTARI

Scsport.ba

Objava Fudbalski savez RS dobio odgovor Ministarstva: Utakmice moguće tek od 1. jula! pojavila se prvi puta na Jajce Online.Feed: Jajce-Online.com

Oglasi
Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrijeme je isteklo. Molimo osvježite i unesite CAPTCHA vrijednost.

Advertisement